BLOG

Utilizând cod elevii, își dezvoltă abilități necesare secolului 21. Bobocii din 9c au construit o rachetă pe platforma Tinkercad 3D și au fixat elementele de bază învățate la orele de fizică. Elevii au avut posibilitatea de a-și imagina viața ca un astronaut Artemis pe Lunar Gateway, folosind tehnologia inovatoare de învățare, Tinkercad 3D. Doi...

Paxi

02.10.2022

Există mulți sateliți vechi și părți defecte din aceștia, numite resturi spațiale, care orbitează în jurul Pământului și pot dăuna navelor spațiale active. L-am urmărit pe Paxi (mascota ESA) în ultima sa aventură pentru a menține spațiul curat. Faceți-le celor mici cunoștință cu Paxi și dați-le jocurile cu Paxi pe tableta sau telefonul mobil:

STEM

01.10.2022

Revezi modul în care disciplinele de liceu sunt folosite pentru a dezvolta cele mai inovatoare tehnologii în STEM .

Copie a Paxi

30.09.2022

Există mulți sateliți vechi și părți defecte din aceștia, numite resturi spațiale, care orbitează în jurul Pământului și pot dăuna navelor spațiale active. L-am urmărit pe Paxi (mascota ESA) în ultima sa aventură pentru a menține spațiul curat. Faceți-le celor mici cunoștință cu Paxi și dați-le jocurile cu el, pe tableta sau telefonul mobil:

Săptămâna Mondială a Spațiului este o sărbătoare internațională a științei și tehnologiei și a contribuției lor la îmbunătățirea condiției umane. Adunarea Generală a Națiunilor Unite a declarat în 1999 că Săptămâna Mondială a Spațiului va avea loc în fiecare an în perioada 4-10 octombrie. Aceste date comemorează două evenimente:

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți